Arbeidsrecht advocaat Den Haag, rechtvaardigheid voor jou!

Arbeidsrecht advocaat Den Haag, rechtvaardigheid voor jou!

Een goed arbeidsrecht advocaat Den Haag kan zorgen voor de rechtvaardigheid die jij verdient. Jammer genoeg ontstaan er vaak conflicten tussen het UWV en mensen die vinden dat ze voor een bepaalde uitkering in aanmerking komen. Daarom bieden arbeidsrechtadvocaten jou te hulp. Als je het echt niet eens bent met de conclusie van het UWV kan je bezwaar maken. Als je afhankelijk bent van een uitkering moet je ook de juiste uitkering voor jou kunnen krijgen. Arbeidsecht Den Haag staat voor je klaar wanneer je het niet eens bent met de beslissing van het UWV. Ook wanneer je ontslagen bent, met een ongeldige reden, bent u welkom bij Arbeidsrecht Den Haag.

Wat is het UWV?

Het UWV staat voor Uitvoeringsinstituut werknemersverzekeringen. Deze overheidsinstelling is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werknemersverzekering WW, WAO, WIA, de ziektewet, de Wajong, de toeslagenwet en de WAZ. Een van de taken van het UWV is het maken van beslissingen over het inkomen van arbeidsongeschikten. Veel arbeidsongeschikten zijn het niet eens met de beslissingen van het UWV. Deze beslissingen gaan natuurlijk ook niet om niets. Het gaat om uw geld. Zonder het bedrag dat u toegewezen wordt, word het moeilijk om levensmiddelen te kopen. Daarom is het belangrijk dat jij krijgt wat je wettelijk ook daadwerkelijk verdient.

Arbeidsrechtadvocaten voor jou?

Een arbeidsrechtadvocaat heeft natuurlijk verstand van het arbeidsrecht. Een advocaat gespecialiseerd op arbeidsrecht is dus perfect voor jou. Deze advocaat help jou te bewijzen aan de rechter of aan het UWV dat jij meer verdient of überhaupt in aansprak komt voor een uitkering. Het UWV is een overheidsinstelling waardoor je simpelweg niet in je eentje tegen ze op kan. Ook het UWV maakt fouten, waardoor het belangrijk is dat jij ze erop wijst. Met behulp van een arbeidsrechtadvocaat wordt het UWV op de vingers getikt. Jij en jouw financiële leefomstandigheden moeten rechtvaardig behandeld worden. Arbeidsrecht advocaat Den Haag helpt u in tijden van nood.

Gezagsverhouding arbeidsrecht.

Het arbeidsrecht is onder te verdelen in drie regelingen:

  • Het civiele arbeidsrecht, heeft betrekking tot arbeid voor loon in het bedrijfsleven;
  • Het ambtenarenrecht, de publieke sector, waarbij op grond van een eenzijdig aanstellingsbeleid wordt arbeid gericht;
  • Het socialezekerheidsrecht, dit gaat de werknemersverzekeringen aan. Zij zijn verbonden aan de arbeidsovereenkomst of aan het aanstellingsbesluit. De sociale voorzieningen duiden op regelingen inzake sociale zekerheid

Dat ten eerste de werknemersverzekeringen aangaat, die verbonden zijn aan de arbeidsovereenkomst of het aanstellingsbesluit. Ook de sociale voorzieningen, die duiden op regelingen inzake sociale zekerheid, maar dan gefinancierd uit algemene middelen, behoren hiertoe.

Arbeidsrecht advocaat Den Haag is gespecialiseerd in het verhelpen van jouw problemen.

Van Wegen, uw advocaat.

Mr. drs. Van Wegen behandelt problemen op het gebeid van arbeidsrecht. Advocaat Van Wegen ronde de Leidse Specialisatieopleiding Arbeidsrecht met succes af. Hij is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht en de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Uw tevredenheid is belangrijk bij arbeidsrecht advocaat Den Haag. Als de beslissing van het UWV onterecht is kan je terecht bij Van wegen-advocaten. Arbeidsrecht advocaat Den Haag voor jou.

Pauline